Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

STS pune la dispoziție o platformă pentru completarea declarațiilor pe propria răspundere pe telefon sau calculator

ro

09 Nov, 2020 05:02 3516 Marime text
  • Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a actualizat platforma electronică formular.sts.ro

Potrivit unui comunicat de presă postat pe pagina sa de internet, în contextul noilor restricții și măsuri de siguranță sanitară impuse de autorități pentru limitarea efectelor negative înregistrate de pandemia de COVID-19, Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a actualizat platforma electronică formular.sts.ro, unde cetățenii pot completa online declarațiile pe propria răspundere și adeverințele de la angajator care atestă motivele deplasării în afara locuinței în intervalul orar 23.00 - 05.00.

Platforma, operaționalizată pe site-ul STS, permite completarea, de pe telefon sau calculator, a câmpurilor predefinite specifice declarației pe propria răspundere, respectiv adeverinței de la angajator.

După completare, formularele pot fi stocate pe dispozitive electronice și prezentate pentru control autorităților abilitate, cu condiția ca pe acestea să existe semnătura olografă a persoanei care folosește declarația, respectiv a reprezentantului legal al angajatorului și data la care a fost redactat documentul.

STS face precizarea că datele personale completate de cetățeni pe platforma electronică formular.sts.ro nu sunt prelucrate de către Serviciul de Telecomunicații Speciale, acestea fiind stocate numai pe dispozitivele electronice ale utilizatorilor.
 
Platforma formular.sts.ro a fost dezvoltată de compania IT Binovate Labs, în baza colaborării cu Guvernul României și cu sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale și a fost adaptată de STS în conformitate cu reglementările curente.

 
Formularele pentru declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator pot fi completate și descărcate și de pe site-ul stirioficiale.ro.

În continuare, STS oferă asistență tehnică de specialitate pe domeniul IT&C și își manifestă toată deschiderea pentru susținerea demersurilor guvernamentale în gestionarea efectelor pandemiei de coronavirus.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii