Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sora lui Iorov junior, cununat de Mazăre Nevasta afaceristului Iulian Dumitru Velenza are probleme cu Poliţia

ro

26 Apr, 2012 01:05 10876 Marime text
cap_6.jpgConform Portalului instanţelor de judecată, soţia lui Iulian-Dumitru Velenza, cunoscut afacerist constănţean, Andreea Maria Velenza (şi ea prezentă în trei societăţi comerciale) are probleme cu Poliţia. În acest sens, pe rolul Judecătoriei Constanţa a şi fost înregistrat un dosar, prima înfăţişare urmând a avea loc pe data de 8 iunie.

Pe data de 24 aprilie, pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 10208/212/2012 şi cu obiect „plângere contraveţională CP 1254884". Conform Portalului instanţelor de judecată, Andreea Maria Velenza, sora lui Alexandru Iorov, fiica lui Gheorghe Iorov, fostul director al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime, are calitatea de petent. În tot acest timp, intimatul este Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa - Serviciul Rutier. Prima înfăţişare a fost stabilită pentru data de 8 iunie. Vrajitorul.eu informează că Andreea Maria Velenza apare în SC World Class Romania SRL, în World Class Advertising SRL Bucureşti şi în Best Marketing And Distribution SRL. După cum am arătam mai sus, Andreea Maria Velenza este sora lui Alexandru Iorov.

 velenza_-_sediu_Politia_rutiera.jpg

Acesta s-a însurat de curând cu Andreea Scorei, şefa de Cabinet a primarului Radu Mazăre. Mai mult decât atât, Iorov şi Scorei au fost cununaţi de însuţi edilul municipiului Constanţa. Nu este de trecut cu vederea nici faptul că Andreea Maria Velenza este soţia lui Iulian-Dumitru Velenza, fost reprezentant al acţionarilor persoanelor fizice din Consiliul de Administraţie al Antibiotice SA. Numele lui Velenza s-a mai regăsit în Media Med Publicis SRL, Ekodep SRL, Universal Leasing SRL, IF Tehnologii SRL, Explotrans SRL, Delta Pharm SRL şi Best Marketing and Distribution SRL. De altfel, Iulian-Dumitru Velenza dorea în 2008 construirea unei clădiri, în Mamaia, zona Butoaie, pe un teren cumpărat de la fraţii Gheorghe si Sterian Nijloveanu. Cei doi sunt beneficiarii dispoziţiei primarului Radu Mazăre nr. 835 din 18 aprilie 2003, decizie privind retrocedarea unor terenuri familiei Nijloveanu a făcut obiectul anchetei DNA-ului, în urma căreia Mazăre a fost cercetat pentru subevaluare de terenuri. Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere cu privire la cele mai sus precizate şi de la Andreea Maria Velenza, însă acest lucru nu a fost posibil, dat fiind că la numărul de telefon furnizat de Vrajitorul.eu pentru SC World Class Romania SRL a răspuns un bărbat potrivit căruia nu are nicio legătură cu Andreea Maria Velenza.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii