Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi din Constanța, băuți ori fără permis, prinși de polițiști

ro

08 Oct, 2020 11:50 1302 Marime text


Mai mulți șoferi din județul Constanța au fost prinși de polițiști după ce s-au urcat băuți ori fără permis la volan.

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada 1 Mai din comuna Castelu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 07.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism cu numere provizorii de înmatriculare expirate, pe strada Siretului din Medgidia.  
În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii