Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferi băuţi şi dosare penale întocmite de polițiștii rutieri

ro

29 Jul, 2019 09:46 833 Marime text
La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, de 59 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Medgidiei din Cernavodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, au depistat un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihail Kogălniceanu din localitatea Vama Veche, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un tânăr, de 19 ani, din Mangalia, în timp ce conducea un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată, pe strada Lavrion din stațiunea Saturn.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii