Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer fără permis, depistat beat la volan. Incredibil ce au stabilit anchetatorii în urma verificărilor

ro

16 Oct, 2022 14:56 1368 Marime text
Polițist în misiune. Foto: Facebook/DGPMBLa data de 15 octombrie 2022, în jurul orei 12:50, politiști din cadrul Secției 5 Poliție, Galați au depistat în trafic un bărbat de 29 ani din satul Odaia Manolache, județul Galați, care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Potrivit IPJ Galați, la testarea alcoolscop rezultatul a fost de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„De asemenea, s-a stabilit faptul că autoturismul pe care acesta îl conducea, ar fi fost sustras de la concubinului nepoatei sale. Cei doi concubini se aflau în vizită la domiciliul bărbatului de 29 ani, iar când aceștia dormeau, ar fi luat cheia auto lăsată pe o masă din locuință și a plecat fără consimțământul proprietarului.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și furt în scop de folosință.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore fața de cel depistat și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Galați“ - au precizat reprezentanții IPJ Galați.


În cursul zilei de astăzi, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați unde s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii