Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mașina s-a făcut praf! Șofer din Constanța, rănit grav după ce a intrat cu mașina sub un TIR oprit pe banda de urgență pe A1

ro

25 May, 2022 11:13 2435 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: hunedoaralibera.ro Un accident rutier grav s-a produs pe autostrada A1.

Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, din municipiul Constanța, care, în  timp ce conducea un  autoturism pe autostrada A1, sensul de mers Deva - Hodlea, la km. 396, a încercat să evite o roată de la un ansamblu rutier, a lovit-o  și a fost proiectat în ansamblul rutier care era oprit pe bandă de urgență.

 

Accident rutier pe A1! 

Pompierii militari din cadrul Secției Ilia au intervenit în această noapte cu un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD pe autostrada A1, la km 396, sens Deva -Timișoara, unde un autoturism a intrat sub un autotren. La locul indicat a fost mobilizată și o ambulanță a SAJ, cu medic.

La sosirea forțelor de intervenție, o persoană în vârstă de 49 de ani era încarcerată. Pompierii au extras victima în siguranță, aceasta fiind conștientă și cooperantă. Ulterior, bărbatul a fost transportat de către echipajul SAJ la spital.

Traficul rutier s-a desfășurat fără probleme., transmite ISU Hunedoara. 



Anunțul IPJ Hunedoara

"La data de 25 mai 2022, ora 00:22, un bărbat în  vârstă de  49 de ani, din municipiul Constanța, în  timp  ce  conducea un  autoturism pe autostrada A1, sensul de mers Deva - Hodlea, la km. 396, a încercat  să  evite o roată  de la un ansamblu rutier, a lovit-o  și a fost proiectat în ansamblul rutier care era oprit pe bandă de urgență. În urma  evenimentului rutier, a rezultat  rănirea  gravă  a conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea  acordării de îngrijiri medicale.


În  cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", transmite IPJ Hunedoara.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii