Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Energetica Electrica anunț privind recursul împotriva ANRE

ro

20 Feb, 2020 11:00 1925 Marime text
Pe portalul Bursa de Valori București a fost postat, aseară, un anunț al Societății Energetica Electrica privind soluționarea recursului împotriva ANRE.

Astfel, Electrica informează acționarii și investitorii asupra faptului că în data de 18 februarie 2020, Înalta Curte de Casație și Justitie a soluționat recursul formulat de ANRE în dosarul nr. 7341/2/2014, în sensul admiterii acestuia și trimiterii cauzei aceleiași instanțe pentru rejudecarea acțiunii principale și a cererilor de intervenție accesorie formulate de intervenientele Enel Muntenia SA, Enel Distribuție Dobrogea SA și Enel Distribuție Banat SA, în prima instanșă, și intervenientele Societatea de Distribuție a Energiei Electrice
Transilvania Sud SA, Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord SA, Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord SA și Societatea Energetica Electrica SA, în recurs.
 
Dosarul are ca obiect solicitarea Fondului Proprietatea de anulare a art. I punctele 2, 3, 8, 9 si 10 din Ordinul Președintelui ANRE nr. 112/2014 pentru modificarea și completarea Metodologiei de stabilire a tarifelor pentru serviciul de distribuție a energiei electrice, aprobate prin Ordinul Președintelui ANRE nr. 72/2013.

Acțiunea a fost admisă de instanța de fond, ANRE formulând recurs împotriva acestei soluții.

Societatile din grupul Electrica sus mentionate au formulat cereri de intervenție accesorie în cauza, acestea fiind admise în principiu de instanțî la termenul din data de 22 ianuarie 2020.
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii