Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţa a fost stabilită pentru 16 decembrie Dosarul Retrocedărilor din Constanţa a primit un nou termen de judecată (rechizitoriu+document)

ro

19 Nov, 2014 00:00 2739 Marime text


Dosarul Retrocedărilor din Constanţa a primit, ieri, un nou termen de judecată.


Judecătoarea Corina Cornelia Dăescu, din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, a amânat cauza pentru data de 16 decembrie. Potrivit unor surse avocăţeşti, în motivarea amânării cauzei se arată că expertul Marian Chiriţoiu nu ar fi terminat de clarificat obiecţiunile formulate la raportul de expertiză topo-cadastrală.

În Dosarul Retrocedărilor, Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), este judecat alături de Radu Ştefan Mazăre, edilul-şef al municipiului Constanţa. De asemenea, în dosar sunt vizate alte câteva zeci de persoane.

Menţionăm că, ieri, Radu Mazăre s-a prezentat la Curtea de Apel Bucureşti pentru cel de-al 60-lea termen în celebrul Dosar al Retrocedărilor. În urmă cu o săptămână, judecătorii au decis amânarea cauzei din lipsă de procedură în cazul lui Nicuşor Constantinescu. Preşedintele suspendat al CJC se află internat la Spitalul Penitenciarului Rahova după ce instanţele din Bucureşti şi Constanţa au respins contestaţiile şefului suspendat al CJC la cele două mandate de arestare emise pe numele său.

Procesul retrocedărilor din municipiul Constanţa se află pe rolul instanţei din Bucureşti încă din luna octombrie a anului 2008.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii