Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a ales cu piciorul rupt in scandalul din piata Balada

ro

19 Jun, 2010 02:41 4807 Marime text
cap_11.jpgScandalagiii răniţi în urma incidentului petrecut miercuri, în piaţa Balada din Constanţa, din zona Casei de Cultură, sunt în afara oricărui pericol. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, doar unul dintre ei se află în prezent sub supraveghere medicală, în Clinica de Ortopedie, prezentând fracturi la unul din membrele inferioare.

balada_-_bataie_piata_balada_74.jpgReamintim că miercuri, în jurul orei 17.00, a avut loc un scandal de proporţii între agenţii unei firme de pază şi mai mulţi cetăţeni de etnie rromă. În urma încăierării, doi răniţi, unul împuşcat şi unul tăiat de o sticlă, au fost transportaţi pentru îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vladescu 19 Jun, 2010 09:09 Ia sa vedem cum recupereaza SPITALU JUDETEAN sumele cheltuite cu acest infractor mai ales ca se afla sub influienta bauturilor alcolice. Stiti de noile reglementari. Nu mai pun la socoteala ca individu respectiv nu a platit o zi de asigurari de sanatate.