Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatele anchetei privind modul de intervenție pe A2 vor fi cunoscute săptămâna viitoare

ro

16 Nov, 2016 17:18 1235 Marime text
Rezultatele anchetei demarate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) cu privire la modul de intervenție pe autostrada A2, unde de dimineața s-a produs un carambol, vor fi cunoscute săptămâna viitoare.

„Azi dimineață  a fost ghețuș pe anumite poduri și pasaje de pe A2 — nu este fenomenul de polei — a fost local, dar s-au petrecut acele evenimente nedorite. Colegii noștri au fost atenționați pe la ora 6.30 de Poliția Rutieră. Ei declară că au ieșit cu utilajele specializate, au împrăștiat material antiderapant, se pare că n-a fost suficient. Am constituit o comisie de anchetă și vom identifica cauzele și dacă s-a intervenit conform procedurii. Cred că săptămâna viitoare vom avea rezultatele anchetei”, a declarat, pentru Agerpres, Cristian Andrei, șeful Direcției Mecanizare și Mentenanță.


CNAIR a constituit o comisie care va cerceta și va stabili modul în care s-a intervenit și s-a acționat pe autostrada A2. Compania dă asigurări că, în cazul în care se vor constata deficiențe, vor fi aplicate sancțiuni.


Foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii