Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinţul romilor din Teleorman, condus azi pe ultimul drum Vezi de ce nu va fi urmărit penal şoferul care a provocat cel mai grav accident din Dobrogea

ro

13 Aug, 2012 01:00 4067 Marime text
accident-tulceaaccident1.jpgÎn continuare, unul dintre cei doi copii răniţi în accident se află internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Din nefericire, cel mic se află într-o stare extrem de gravă

Azi, prinţul ţiganilor din Teleorman,Dan Stan, cunoscut ca şi „Dan Finuţu",naşul de cununie al lui Ambasador, unul dintre fiii lui Bercea Mondial, şi soţia sa, Mariana Bureaţă, vor fi conduşi pe ultimul drum. Cei doi au pierit în tragedia rutieră fără precedent în Dobrogea de pe drumul Constanţa - Tulcea, în urma căreia opt persoane au murit. În continuare, unul dintre răniţii din acest accident rutier se află internat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Tragedia rutieră a avut loc joi seara, în jurul orei 21.30, când un tânăr de 21 de ani, din municipiul Tulcea, a condus un BMW pe DN22 (E87). În momentul în care a ajuns la kilometrul 184 + 953 de metri, în afara municipiului Tulcea, s-a angajat în depăşirea unei alte maşini, condusă de un bărbat de 30 de ani, din acelaşi oraş, însă nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare faţă de aceasta. Ulterior, BMW-ul a acroşat cea de a doua maşină, după care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în decor. După acroşare, conducătorul automobilului depăşit a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 44 ani, din capitală, care circula regulamentar. Iniţial, în urma accidentului, şapte persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 44 de ani şi-au pierdut viaţa, iar alte opt (printre care şi doi copii de 3, respectiv 10 ani) erau în stare foarte gravă. În ciuda eforturilor depuse de medici, unul dintre cei răniţi a decedat. După cum arătam şi în ediţia trecută, potrivit Direcţiei Rutiere, accidentul mai sus precizat este considerat cel mai grav din ultimii trei ani la nivel naţional şi unul fără precedent în Dobrogea. Joi seară au decedat Valentin Prepeliţă, Marian Trandafir, Dan Stan, Mariana Bureaţă, Memet Osman, Memet Botică Marei şi Ali Zarzara. În paralel, lucrătorii Serviciului Rutier Tulcea continuă cercetările în dosar pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediei rutiere. Ţinând cont de faptul că în urma evenimentului a rezultat decesul presupusului făptuitor, organele de anchetă nu vor începe urmărirea penală faţă de şoferul BMW-ului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • je 14 Aug, 2012 19:51 Bai voi nu santeti normali la cap? cum dati voi stiri despre toti interlopii care stiti foarte bine ce fel de indivizi sant si cum au obtinut averile!!!!!!!!! sau santeti platiti? oricum rusine pentru genul asta de stiri!