Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupusul criminal al soţilor Garoafă, plimbat zilnic la Constanţa

ro

18 Jan, 2011 00:00 1524 Marime text
Recursul lui Giani Deli-Iorga, în vârstă de 30 de ani, principalul suspect în cazul morţii soţilor Garoafă din Cernavodă, a fost amânat de judecători pentru azi. Motivul amânării: respectarea dreptului la apărare, Deli-Iorga angajând-o pe Aurica Grigorescu, fostul avocat al cetăţeanului albanez Shyti Blenis.

Scos de anchetatori din Secţia de Neuropsihiatrie Palazu Mare, acolo unde i se face o expertiză psihiatrică, Giani Deli-Iorga, bănuit că i-ar fi ucis pe soţii Elena şi Petre Garoafă din Cernavodă, s-a aflat ieri în atenţia magistraţilor Curţii de Apel Constanţa. Aceştia din urmă trebuiau să judece recursul formulat de individ împotriva măsurii arestării preventive, însă procesul a fost amânat pentru data de azi. Şi asta din cauză că avocatul ales al lui Giani Deli-Iorga, Aurica Grigorescu, nu a fost prezentă în sală. După cum menţionam şi în ediţia precedentă, Aurica Grigorescu l-a apărat pe albanezul Shyti Blenis, care a fost închis pe viaţă, fiind judecat, alături de Ştefan Niculescu, în dosarul triplului asasinat de la Mangalia, din urmă cu aproape şase ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 18 Jan, 2011 13:46 e ruda cu procurorul deliorga ? teodr nita raspundea de proxenetii si traficantii de droguri din cernavoda...cine lua spaga? va fi liber criminalul