Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Potrivit Universităţii Naţionale de Apărare Motivul exmatriculării viitorului şef al Poliţiei de Frontieră Constanţa de la doctorat

ro

04 May, 2011 02:03 4361 Marime text
potrivit universitatii nationale de aparare motivul exmatricularii viitorului sef al politiei de frontiera
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristi 16 Jun, 2011 23:53 Micul amiral cu trese pana la gat azi pensionar ascuns ca sa nu il linseze oamenii, l-a acceptat la doctorat cat a avut nevoie de el pentru a-i rezolva problemele de cariera! Pe urma cat s-a vazut cu sacii in caruta l-a luat tir! Metoda tipica marinista! Asta e adevarul despre exmatricularea domnului Faina! Lasati tromboneala! Incurca domnul Faina interesele unor soguni de la politia de frontiera! Pun pariu ca stiu si cui?
  • vali 08 May, 2011 19:25 UNAp-ul si-a facut datoria si l-a eliberat din chinurile doctoratului pe domnul Gagos pentru „manifestarea lipsei de interes în pregătire şi neîndeplinirea sarcinilor prevăzute în Programul de Pregătire, fără a prezenta justificarea inactivităţii sale". Ce sa-i mai reprosezi MAPN-ului acum?
  • Dorulet 07 May, 2011 20:54 Pai la cate probleme sunt la frontiera normal ca n-a putut sa stea tot timpul la facultate.