Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștul de la Rutieră găsit în toaletă la festivalul SAGA cu droguri, a ieșit negativ la DrugTest

ro

09 Jun, 2022 20:54 1134 Marime text
festival Foto Pixabay
 
  • Poliţistul de la Brigada Rutieră găsit în toaletă la festivalul SAGA alături de o altă persoană, cu o pungă din material plastic ce conţinea o substanţă de culoare albă, precum şi o sticluţă ce conţinea urme de substanţă lichidă, incoloră, a ieşit negativ în urma verificării cu aparatul DrugTest.

"La data de 6 iunie, în jurul orei 4,10, la finalul evenimentului public la care se face referire, un agent al firmei de securitate a semnalat prezenţa a două persoane într-una dintre cabinele toaletei, asupra cărora a afirmat că a observat o pungă din material plastic ce conţinea o substanţă de culoare albă, precum şi o sticluţă ce conţinea urme de substanţă lichidă, incoloră. Agentul de pază a solicitat sprijinul jandarmilor, pentru efectuarea de verificări, la faţa locului. Una dintre cele două persoane are calitatea de poliţist, acesta fiind pus la dispoziţia unităţii, însă în prezent raportul de serviciu al poliţistului este suspendat pentru efectuarea concediului de creştere a copilului", informează Poliţia Capitalei.

Poliţistul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, cazul a fost preluat de poliţiştii BCCO Bucureşti, pentru efectuarea de cercetări, conform competenţei.

Potrivit sursei citate, conducerea Poliţiei Capitalei a dispus verificări cu privire la situaţia semnalată, prin structura de control intern. La finalizarea verificărilor interne, vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

"Poliţia Capitalei se delimitează de astfel de comportamente, care nu respectă etica şi deontologia profesională", arată sursa citată.

Sursa AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii