Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:30 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţişti de la Transporturi Maritime Constanţa, cercetaţi pentru luare de mită, puşi în libertate

ro

04 Jun, 2015 00:00 1091 Marime text
Judecătoarea Antoaneta Ardeleanu, din Tribunalul Constanţa, a dispus, ieri, înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a controlului judiciar luată faţă de Cristian Buga, Nicolae Zanet şi Sorin Cosmeanu, agenţi de poliţie din cadrul Compartimentului de Ordine Publică al Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime Constanţa, acuzaţi de luare de mită.
 
Poliţiştii sunt cercetaţi, în stare de arest, alături de Florin Mustăţea (suspectat de furt calificat şi dare de mită) şi de Costel Bobric (bănuit de complicitate la infracţiunea de furt calificat). Ieri, Tribunalul Constanţa a hotărât ca cei doi civili să fie scoşi din arest şi plasaţi tot sub control judiciar. Hotărârea Tribunalului Constanţa nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Cei mai sus precizaţi sunt cercetaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, conform cărora, „în perioada 2014 - aprilie 2015, inculpatul Mustăţea Florin, ajutat de alţi făptuitori încă nedepistaţi sau neidentificaţi, a sustras din vagoanele-cisternă ale SCOT SA, sosite în Portul Constanţa, diferite cantităţi de produse petroliere, pe care le-a valorificat cu ajutorul coinculpatului Bobric Costel şi al altor participanţi neidentificaţi până în prezent“. În cauză, aproape de finele lunii aprilie, au fost efectuate mai multe percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost descoperite produse petroliere care ar proveni din vagoanele-cisternă manevrate în Portul Constanţa.

Citeşte şi 

Averile şi interesele agenţilor din Poliţia Port arestaţi pentru luare de mită (documente)

 Denunţ formulat de un „frontierist“
„Cuiburi de viespi“ în Portul Constanţa. 12 poliţişti, luaţi pe sus!

Ti-a placut articolul?

Comentarii