Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NUP pentru şofer Iată de ce nu se va şti niciodată viteza morţii lui George Parteca

ro

09 Jan, 2012 00:00 4620 Marime text

cap_8.jpgPrin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că tragedia rutieră a avut loc din cauza neatenţiei în conducere

Deşi au trecut numai câteva zile de la demararea lor, cercetările în dosarul accidentului în care şi-a pierdut viaţa George Parteca, de 24 de ani, fiul proprietarului hotelului Del Mar din Mamaia, sunt aproape finalizate. Potrivit lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, din acest dosar lipseşte actul necropsiei, document ce urmează a fi redactat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală. În scurt timp, poliţiştii de la Rutieră vor propune procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa neînceperea urmăririi penale faţă de George Parteca, ce are calitatea de învinuit în dosarul penal constituit, ca urmare a decesului acestuia. Interesant de remarcat că Poliţia Rutieră nu va solicita efectuarea unei expertize care să stabilească viteza cu care circula tânărul Parteca, la momentul producerii accidentului, pentru a face economie.

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că accidentul în care şi-a pierdut viaţa fiul proprietarului hotelului Del Mar din Mamaia a avut loc din cauza neatenţiei în conducere. „La data de 2 ianuarie, ora 04.00, în municipiul Constanţa, George P., de 24 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în staţiunea Mamaia şi ajungând în zona unui club, din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public, după care s-a răsturnat şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto", se mai arată în informarea IPJ Constanţa. Ceea ce nu au precizat oficialii Poliţiei Constanţa este că George Parteca se afla la volanul unui autoturism marca Porsche, model 977, auto primit cadou, la majorat. De asemenea, pentru scoaterea tânărului dintre fiarele maşinii şi transportarea lui la spital a fost nevoie de intervenţia echipajelor de la Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare Constanţa. Nu este de trecut cu vederea nici faptul că medicii legişti au stabilit şi alcoolemia tânărului: 1.70 grame la mie.

„Zbura" cu 240 de kilometri/oră?


parteca.jpg
După cum arătam şi în ediţiile trecute, postul de ştiri Antena 3 a precizat, la puţin timp după accident, că George Parteca circula cu viteza de 240 de kilometri/oră. Cu toate acestea, Serviciul Rutier Constanţa anunţă că nu se va şti niciodată viteza cu care circula tânărul Parteca la momentul producerii accidentului, dat fiind că nu se va cere efectuarea unei expertize de specialitate. Motivul: oamenii legii vor să facă economie! Mai mult decât atât, în scurt timp, poliţiştii de la Rutieră vor propune procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa neînceperea urmăririi penale faţă de George Parteca, ce are calitatea de învinuit în dosarul penal constituit, ca urmare a decesului acestuia. Şi asta ca urmare a finalizării cercetărilor în respectivul dosar, din care mai lipseşte doar actul necropsiei, ce urmează a fi emis de Serviciul Judeţean de Medicină Legală. Potrivit datelor oficiale publicate de site-ul www.vrajitorul.eu, George Parteca a pus bazele firmei Elegant Total Construct SRL Constanţa, societate care, în 2010, a avut cifra de afaceri zero şi datorii totale de peste 1,4 milioane de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii