Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:09 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Daniel Constantinescu, din nou în faţa judecătoarei Iulia Cezara Suciu (rechizitoriu)

ro

24 Feb, 2016 00:00 1109 Marime text


Iulia Cezara Suciu, judecător al Tribunalului Constanţa, va redeschide, azi, dosarul în care Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a fost trimis în judecată alături de Cristian Bogdan Zgabercea, fost consilier al şefului CJC şi producător general al TVR.
 
Cauza a fost instrumentată de procurorul Andrei Bodean, din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, iar alături de Constantinescu şi de Zgabercea, în prezenta cauză au mai fost deferiţi Justiţiei Carmen Florentina Oproiu, director al Direcţiei Coordonare Instituţii Subordonate din cadrul CJC, Marcel Brâncoveanu Părău, reprezentant al Fundaţiei Culturale Thalia, Fundaţia Fantasio şi Fundaţia Culturală Thalia.
 
La termenul de azi, Iulia Cezara Suciu va continua audierile martorilor din lucrări. Şedinţa de judecată este programată pentru ora 11.00.
 
Iulia Cezara Suciu l-a condamnat pe şeful CJC, într-un alt dosar, la 3,6 ani de închisoare cu executare. În prezent, cauza se află pe rolul Curţii de Apel Constanţa.

Citeşte şi 

Ti-a placut articolul?

Comentarii