Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:04 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu a atacat decizia prin care a fost condamnat la cinci ani de închisoare (rechizitorii)

ro

22 Jul, 2016 00:00 1022 Marime text


Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a atacat, printr-o contestaţie în anulare, decizia prin care a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul Centrului Militar Zonal Constanţa.
 
Acțiunea fostului șef al CJC a fost înregistrată pe rolul Curții de Apel Constanța. Primul termen a fost stabilit pentru data de 8 septembrie.
 
Nicuşor Daniel Constantinescu a fost condamnat definitiv la cinci ani de detenţie de judecătorii Andreea Ianca şi Dan Iulian Năstase, din Curtea de Apel Constanţa. 
 
Într-o altă cauză, Constantinescu a primit şase ani, în primă instanţă.
 
Pe data de 29 iulie, Ana Maria Trancă, magistrat al Curţii de Apel Bucureşti, se va pronunţa în dosarul în care Nicuşor Daniel Constantinescu este judecat alături de mai mulţi şefi din Consiliul Judeţean Constanţa. Printre inculpaţii acestui dosar se află Felicia Tăicuţu, fost director general al Direcţiei Generale Economico-financiare din CJC, Titi Cenuşă, fost arhitect-şef în cadrul Direcţiei Generale de Urbanism şi Lucrări Publice a Consiliului Judeţean, Adrian George Gâmbuţeanu, fost director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, Lucian Simion, fost şef al Serviciului Utilităţi Publice din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, Ionuţ Ţiţimeaua, fost director general al Direcţiei Generale de Administraţie Publică şi Juridică din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa. În cauză mai sunt judecate şi alte persoane, printre ele aflându-se Ruxandra Luminiţa Darie, notar public, şi omul de afaceri Costică Zelca, administrator al SC Stop SRL.
 
Oricare va fi decizia Curţii de Apel Bucureşti, ea va putea fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii