Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Matei a explicat despre ferma de canabis

ro

24 Jun, 2010 02:35 2934 Marime text
cap_9.jpgPrintr-un comunicat de presă, Primăria Comunei Lumina a precizat că informaţiile prezentate de mass-media locală şi centrală referitoare la descoperirea unei plantaţii de droguri la o fermă din localitate au fost eronate. De fapt, ferma aparţinând inculpatului Dimu Polifroni se află pe teritoriul administrativ al oraşului Năvodari.

Contactat telefonic, primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a confirmat informaţia, precizând faptul că în cursul dimineţii de ieri a răspuns solicitării Parchetului Constanţa privind transmiterea unor informaţii legate de proprietarul plantaţiei, Dimu Polifroni.

Cei patru tineri anchetaţi pentru sustragerea de produs petrolier de la o instalaţie artizanală identificată la respectiva fermă din Năvodari au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, iar alţi doi au primit interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de o lună.

Dimu Polifroni, Marius Safir, Tudor Staicu şi Nicuşor Lupuşoru au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, iar pentru Florian Pârvu şi Iordan Maior Georgian s-a luat măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, până la finalizarea tuturor cercetărilor.

Poliţiştii constănţeni din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au extins cercetările în acest caz, fiind indisponibilizată cantitatea de aproximativ 80 de tone de produs petrolier provenit din furtul prin intermediul instalaţiei artizanale identificate la ferma din Năvodari. Totodată, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale - Compartimentul Trafic şi Furturi Auto şi lucrătorii Poliţiei de Frontieră Constanţa au stabilit că în incinta fermei se aflau depozitate cinci autoturisme ce figurează ca fiind sustrase, patru din străinătate şi unul din România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii