Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:28 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Menţinuţi în arest de Tribunalul Constanţa Rugbist din lotul naţional, trimis în judecată alături de iubita sa

ro

08 Oct, 2015 00:00 745 Marime text
 
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au dispus trimiterea în judecată a lui Teodor Borş, de 23 de ani, fost component al secției de rugby a CS Dinamo București, precum şi a iubitei lui, Mădălina Georgiana Catu. Cei doi sunt deferiţi Justiţiei într-un dosar ce vizează traficul şi distribuţia de droguri. Cauza a fost trimisă spre soluţionare Tribunalului Constanţa, care, ieri, a decis menţinerea în stare de arest preventiv a celor doi. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Potrivit anchetatorilor, Teodor Borş ar fi plasat droguri, în perioada mai - august 2015, în Constanţa şi în Bucureşti. În acest caz a fost arestată şi iubita sportivului, Mădălina Georgiana Catu.
 
Teodor Borş este un fost internaţional de tineret al României şi a evoluat până pe 10 august la Dinamo.
 
„Teodor Borș a fost component al secției de rugby a CS Dinamo București în perioada 2012-2015, fără a fi fost angajat polițist sau personal contractual în cadrul clubului. El a fost sportiv-voluntar, cu un contract de pregătire sportivă, care a expirat la data de 10 august 2015. Ulterior acestei date, între club și jucător nu a mai existat alt raport contractual pe linie sportivă. Teodor Borș nu a avut probleme de indisciplină în perioada cât a jucat la Dinamo, nimic din comportamentul său nelăsând să se vadă că ar avea alte preocupări în afara celor sportive. Clubul Sportiv Dinamo se disociază de orice fel de activitate care intră în contradicție cu legile țării“, se arată într-un comunicat oficial al CS Dinamo, emis în luna august.
 
Sursa foto: romaniatv.net

Ti-a placut articolul?

Comentarii