Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:31 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbystul Teodor Borş, condamnat la Constanţa

ro

25 Jun, 2016 00:00 1092 Marime text
Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus condamnarea lui Teodor Borş, fost component al secţiei de rugby a CS Dinamo Bucureşti, la pedeapsa de doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare. De asemenea, judecătorii din Constanţa au condamnat-o şi pe Mădălina Georgiana Câtu la pedeapsa de trei ani de închisoare cu suspendare.
 
De asemenea, judecătorii au dispus ca, pe durata termenului de supraveghere, condamnaţii să respecte următoarele măsuri de supraveghere:
- „să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, respectiv la Serviciul de Probaţiune Iaşi, la datele fixate de acesta;
- să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea;
- să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile;
- să comunice schimbarea locului de muncă;
- să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor lor de existenţă“, conform minutei.
 
Pe parcursul termenului de supraveghere, cei doi vor presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 120 de zile: „Câtu Mădălina Georgiana, în cadrul Administraţiei Domeniului Public Bucureşti sau al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Bucureşti“, iar „Borş Teodor, în cadrul Primăriei municipiului Iaşi sau la Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi“.
 
Totodată, judecătorii au menţinut măsura controlului judiciar dispusă faţă de Teodor Borş şi măsura controlului judiciar pe cauţiune dispusă faţă de Mădălina Georgiana Câtu.
 
Decizia nu este definitivă.
 
Reamintim că procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au dispus trimiterea în judecată a lui Teodor Borş, fost component al secţiei de rugby a CS Dinamo Bucureşti, precum şi a iubitei lui, Mădălina Georgiana Câtu.
 
Potrivit anchetatorilor, Teodor Borş ar fi plasat droguri, în perioada mai - august 2015, în Constanţa şi în Bucureşti. În acest caz ar fi implicată şi iubita sportivului, Mădălina Georgiana Câtu.
 
Teodor Borş este un fost internaţional de tineret al României şi a evoluat până la 10 august 2015 la Dinamo.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii