Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:36 08 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbistul Teodor Borş şi iubita sa, Mădălina Câtu, rămân după gratii, la Constanţa

ro

18 Nov, 2015 00:00 2023 Marime text


Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au dispus trimiterea în judecată a lui Teodor Borş, de 23 de ani, fost component al secţiei de rugby a CS Dinamo Bucureşti, precum şi a iubitei lui, Mădălina Georgiana Câtu. Cei doi sunt deferiţi Justiţiei într-un dosar ce vizează traficul şi distribuţia de droguri.
 
Cauza a fost trimisă spre soluţionare Tribunalului Constanţa, care a decis menţinerea în stare de arest preventiv a inculpaţilor Teodor Borş şi Mădălina Georgiana Câtu şi a dispus începerea judecăţii. Decizia nu este definitivă.
 
Potrivit anchetatorilor, Teodor Borş ar fi plasat droguri, în perioada mai - august 2015, în Constanţa şi în Bucureşti. În acest caz a fost arestată şi iubita sportivului, Mădălina Georgiana Câtu.
 
Teodor Borş este un fost internaţional de tineret al României şi a evoluat până pe 10 august la Dinamo.
 
„Teodor Borş a fost component al secţiei de rugby a CS Dinamo Bucureşti în perioada 2012-2015, fără a fi fost angajat poliţist sau personal contractual în cadrul clubului. El a fost sportiv-voluntar, cu un contract de pregătire sportivă care a expirat la data de 10 august 2015. Ulterior acestei date, între club şi jucător nu a mai existat alt raport contractual pe linie sportivă. Teodor Borş nu a avut probleme de indisciplină în perioada cât a jucat la Dinamo, nimic din comportamentul său nelăsând să se vadă că ar avea alte preocupări în afara celor sportive. Clubul Sportiv Dinamo se disociază de orice fel de activitate care intră în contradicţie cu legile ţării“, se arată într-un comunicat oficial al CS Dinamo, emis în luna august.

Ti-a placut articolul?

Comentarii