Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:04 18 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbistul din lotul naţional şi iubita sa rămân după gratii, la Constanţa

ro

15 Oct, 2015 00:00 992 Marime text


Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au dispus trimiterea în judecată a lui Teodor Borş, de 23 de ani, fost component al secţiei de rugby a CS Dinamo Bucureşti, precum şi a iubitei lui, Mădălina Georgiana Catu. Cei doi sunt deferiţi Justiţiei într-un dosar ce vizează traficul şi distribuţia de droguri.
 
Cauza a fost trimisă spre soluţionare Tribunalului Constanţa, care, ieri, a decis menţinerea în stare de arest preventiv a celor doi, însă decizia a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa, care a respins contestaţiile formulate de Teodor Borş şi Mădălina Georgiana Catu, cei doi rămânând în continuare în arest preventiv.
 
Potrivit anchetatorilor, Teodor Borş ar fi plasat droguri, în perioada mai - august 2015, în Constanţa şi în Bucureşti. În acest caz a fost arestată şi iubita sportivului, Mădălina Georgiana Catu.
 
Teodor Borş este un fost internaţional de tineret al României şi a evoluat până pe 10 august la Dinamo.
 
„Teodor Borş a fost component al secţiei de rugby a CS Dinamo București în perioada 2012-2015, fără a fi fost angajat poliţist sau personal contractual în cadrul clubului. El a fost sportiv-voluntar, cu un contract de pregătire sportivă, care a expirat la data de 10 august 2015. Ulterior acestei date, între club și jucător nu a mai existat alt raport contractual pe linie sportivă. Teodor Borș nu a avut probleme de indisciplină în perioada cât a jucat la Dinamo, nimic din comportamentul său nelăsând să se vadă că ar avea alte preocupări în afara celor sportive. Clubul Sportiv Dinamo se disociază de orice fel de activitate care intră în contradicţie cu legile ţării“, se arată într-un comunicat oficial al CS Dinamo, emis în luna august.
 
 Sursa foto: romaniatv.net
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii