Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mascaţii la înmormântare Copila de şase ani omorâtă în Palazu, condusă azi pe ultimul drum

ro

30 Jul, 2011 00:38 3774 Marime text
05-Palazu.jpgFetiţa de 6 ani din cartierul constănţean Palazu Mare, accidentată mortal după ce a traversat strada prin loc nepermis va fi înmormântată azi. Forţe impresionante de poliţişti sunt pregătite să intervină în cazul în care situaţia va degenera. În paralel, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care a avut loc tragedia. Potrivit unor surse avizate, în urmă cu doi ani, un alt copil al familiei fetei decedate a murit după ce a fost lovit de maşină.

Potrivit lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, pe data de 28 iulie, Teodora Mociu, de 25 de ani, din cartierul constănţean Palazu Mare, a condus un automobil marca Opel, pe strada Dumbrăveni. La un moment dat, şoferiţa lovit o fetiţă de 6 ani, care, potrivit oamenilor legii, s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru copilă. Teodora Mociu a fost bătută de rudele victimei, iar pentru a scăpa din mâinile agresorilor a fost nevoită să părăsească locul accidentului fără acceptul poliţiştilor. Azi, copila de 6 ani va fi condusă pe ultimul drum. Comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa a dispus ca impresionante forţe de ordine să-şi facă simţită prezenţa în Palazu. După cum precizam şi mai sus, în urmă cu doi ani, un alt copil al familiei fetei decedate ar fi murit după ce a fost lovit de maşină, însă informaţia nu a fost confirmată de poliţişti. Teodora Mociu a fost testată cu aparatul Drager, care a demonstrat că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a pleca la drum. Pe numele Teodorei Mociu a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 31 Jul, 2011 22:51 Familia celui care a lovit in urma cu aprox 2 ani celalalt copil al familiei s-a mutat din Palazu deoarece era permanent terorizata de romi.
  • fara nume 31 Jul, 2011 00:05 Pai da de fata cu cine?Ciorile isi fac dreptate cu acordu lor bineinteles,nu conteaza ca sint de la rutiera trebuia sa reactioneze...Asta-i Romania,tara ciorilor.
  • Incredibil 30 Jul, 2011 01:07 "Teodora Mociu a fost bătută de rudele victimei, iar pentru a scăpa din mâinile agresorilor a fost nevoită să părăsească locul accidentului fără acceptul poliţiştilor." Sa inteleg ca aia a fost batuta de fata cu politistii ???