Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Constantin, audiat de judecătoarea Nermin Apzait (rechizitoriu)

ro

28 Jan, 2015 00:00 2030 Marime text
Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, acuzat că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, a fost audiat, ieri, de judecătoarea Nermin Apzait, din Tribunalul Constanţa.
 
Constantin a susţinut că nu l-a şantajat pe fratele fostului preşedinte al României, ci doar i-a spus că, în cazul în care duce filmările pe care le are la Direcţia Naţională Anticorupţie ori la DIICOT, va fi arestat. 
 
„(...) M-am supărat când ne-a dat, în biroul său de la Agigea, doar 10.000 de euro din cei 280.000 de euro pe care îi mai avea de returnat. I-am spus: «Naşule, doar atât»?“
 
Cauza a fost amânată pentru data de 17 februarie, ora 12.00, pentru continuarea cercetării judecătoreşti şi audierea inculpaţilor care nu au putut fi ascultaţi la termenul de ieri, având în vedere lipsa avocaţilor şi o presupusă răceală invocată de inculpaţi. Printre următoarele persoane care ar putea fi audiate la termenul viitor se află şi Izaura Anghel, soţia lui Marius Constantin şi fiica lui Bercea Mondial.
 
Aseară, Tribunalul Constanta a menţinut măsura preventivă a controlului judiciar faţă de Izaura şi Grinică - Ion Anghel, cel din urmă fiind fiul lui Bercea Mondial. 
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată pentru şantaj Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii