Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La un pas de tragedie Doi constănţeni, băgaţi în spital de un cetăţean austriac, la Tulcea

ro

26 Nov, 2011 01:00 1848 Marime text
accident_accident.jpgDoi constănţeni au fost răniţi grav, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier produs pe raza judeţului Tulcea. Din câte se pare, accidentul a fost provocat de un cetăţean austriac, care nu s-ar fi asigurat la efectuarea unei manevre.

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea au anunţat că în dimineaţa zilei de 24 noiembrie 2011, la ora 09.30, Lucian M., de 48 ani, în timp ce conducea auto VW Golf pe DN 22 A în afara localităţii Cataloi a efectuat un viraj la stânga şi a lovit lateral un alt automobil marca Toyota, la volanul căruia se afla George Viorel F., din Constanţa.

6_accident_Spitalul_Judetean_001.jpgPoliţiştii spun că şoferul din Toyota se angajase în depăşire regulamentară, iar în urma coliziunii, autovehiculul Toyota a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un copac. În urma impactului deosebit de puternic, Constantin J., de 55 de ani, din Năvodari, pasager stânga spate în Toyota, şi Constantin M., de 65 de ani, din Constanţa, pasager dreapta faţă tot în Toyota, au fost răniţi grav. „Cei doi conducători auto posedau permise de conducere şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Autovehiculul Toyota a fost avariat în proporţie de 80%, iar cel VW în proporţie de 10%", conform informării Poliţiei Judeţului Tulcea. Constantin M. a fost transportat, în stare gravă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea accidentului, dar şi pentru tragerea la răspundere a celor care se fac vinovaţi. Surse avizate au precizat că, la începutul săptămânii viitoare, va fi sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii