Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Un bărbat fără permis a fost prins la volan sub influența substanțelor psihoactive

ro

22 Feb, 2022 16:07 1335 Marime text


Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost depistat la volan, sub influența substanțelor psihoactive, de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Lumina. Totodată, în urma verificărilor s-a constatat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Potrivit polițiștilor, acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

„Urmare a depistării din data de 21 februarie a.c., în jurul orei 18.00, când polițiștii Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 36 ani, care a condus un autoturism în localitatea Lumina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se sfla sub influența unor substanțe (cannabis), acesta a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Bărbatul urmează, ca în cursul zilei de astăzi, 22 februarie, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, anunță IPJ Constanța. 

Sursa foto cu rol ilustrativ: Facebook/ DGPMB
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii