Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Imagini de la eveniment Județul Constanța. Tragedia de la miezul nopții. Pieton zdrobit de camion. Salvatorii îngroziți de ce văd. Bărbatul a murit pe loc (galerie foto+video)

ro

20 Apr, 2018 00:03 15604 Marime text
Puțin înainte de miezul nopții au sunat telefoanele la pompierii de la ISU Dobrogea: este acccident rutier grav la intrare în Dorobanțu, județul Constanța, dinspre Nicolae Bălcescu.

Potrivit primelor informații un bărbat, în vârstă de 63 de ani, efectiv, a fost zdrobit de un camion de mare tonaj, făcându-i și pe salvatori să se îngrozească de ce văd.

La locul intervenției se află o ambulanță SMURD.
 
Tot acolo se mai află și echipaje ale poliției rutiere care încearcă să clarifice vina fiecăruia dintre cei implicați în această nenorocire: pieton și șofer.
 
Conducătorul auto le-a declarat anchetatorilor că pietonul i-a apărut brusc în față și nu a mai avut ce face ca să îl evite, fiind posibil ca acesta chiar să fi fost întins pe șosea.

UPDATE: Oficial IPJ Constanţa. La data de 19 aprilie, în jurul orelor 23.00, pe DN 2A, în interiorul localităţii Dorobanţu, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care a condus un autotractor marca Scania, dinspre Nicolae Bălcescu către Crucea, accidentează mortal un bărbat, de 63 ani, care se afla întins pe partea carosabilă. Conducatorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero.

 
Sursa foto și video: ZIUA de Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii