Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunitatea din Dorobanțu, în doliu Ce spune primarul Dumitru Timofte despre tânărul motociclist mort în accidentul de la Mamaia. „Un băiat de mare valoare“

ro

08 Oct, 2022 13:53 6749 Marime text
Un tânăr motociclist în vârstă de 28 de ani a murit ieri, 07 octombrie în urma unui accident rutier mortal produs în stațiunea Mamaia. 

Acesta a lăsat în urmă doi copii, și o familie îndurerată. Toți cei care l-au cunsocut îi regretă moartea prematură. 

Aceasta moarte a îndoliat comuna Dorobanțu. 

Primarul Dumitru Timofte, primarul din Nicolae Bălcescu, vorbește cu durere despre trecerea în neființă a tânărului motociclist. 

Era un băiat de mare valoare. Era un familist convins...nu sunt cuvinte de spus pentru acel băiat. Dzeu să-l ierte. E nenorocire mare, are doi copilași. Este născut și crescut aici, în Dorobanțu. Păcat, o nenoricire.

Era foarte muncitor. Îi plăcea motocicleta, cum le place și tinerilor. A plecat și nu s-a mai întors. Condoleanțe familiei., a declarat Dumitru Timofte pentru cotidianul ZIUA de Constanța. 


Citește și: Lacrimi și durere. Mesaje de condoleanțe pentru tânărul tătic motociclist mort în accidentul de la Mamaia. „Chipul tău blând a rămas în sufletele noastre, nașul nostru drag“​


Cum s-a produs accidentul

Astăzi (07 octombrie), în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 80 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 28 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a motociclistului. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Citește și: 

Tragedie fără margini. Cine este motociclistul mort în accidentul de la Mamaia. A lăsat fără tată doi copii



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii