Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE. UPDATE. Județul Constanța Patru persoane încarcerate, în urma unui accident rutier la intrare în Gălbiori (GALERIE FOTO și VIDEO)

ro

01 May, 2022 19:47 23673 Marime text


UPDATE 4: Oficial de la IPJ Constanța 

Astăzi, în jurul orelor 19:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN2A. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de către 2 bărbați, cu vârstele de 31, respectiv 27 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a unui pasager de 14 ani din primul autoturiam, precum și vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto și a unui alt pasager, de 33 de ani, din cel de-al doilea autoturism. 

Din primele cercetări a reieșit faptul că șoferul de 31 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

UPDATE 3

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2A Constanța-Hârșova, între localitățile N.Bălcescu și Gălbiori, județul Constanța, a avut loc o coliziune frontală în care au fost implicate două autovehicule.

Traficul este oprit pe ambele sensuri de deplasare, estimându-se reluarea normală în 30 de minute.

UPDATE 2

Patru persoane au fost rănite, însă sunt conștiente. Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Constanța, dr. Claudia Tatarici, victimele au fost diagnosticate cu politraumă. 




UPDATE

Conform SAJ Constanța, la locul accidentului intervin mai multe echipaje - elicopterul SMURD, un echipaj SMURD B și trei echipaje SAJ B2.






Știre inițială

Un accident rutier a avut loc între două autoturisme duminică seara, 1 mai, în județul Constanța.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța, accidentul rutier s-a petrecut pe DN 2A, la intrare în localitatea Gălbiori, dinspre Dorobanțu. 

În urma impactului, patru persoane ar fi rămas încarcerate. 

Misiunea este în dinamică. 






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii