Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Tulcea, despre accidentul de pe DN 22 A, produs de un constănţean

ro

13 Sep, 2019 13:37 5210 Marime text
Inspectorul principal Irina Manolache purtător de cuvant al IPJ Tulcea, a declarat astăzi, cu privire la un accident rutier produs pe DN 22 A:

,,În această după-amiază, un bărbat în vârstă de 57 de ani din Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe 22A, la schimbarea direcției de mers către stânga (intersecție cu DJ 222E) a fost acrosat de un auto care se angajase în depășire, condus în același sens, de un bărbat în vârstă de 47 de ani din județul Mehedinți.

În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerului din primul auto.

Ambii conducători posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă”.

Sursă foto: IPJ Tulcea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • F 14 Sep, 2019 21:21 Multi cei care circula pe acest DN nu stiu ca trebuie sa folosească luminile de întâlnire ,sau poate sunt atat de inconștienți ca-si pun viata in pericol si pe a celorlalți participanți la trafic,riscând sa nu fie vizibili pe carosabil pentru a depăși fara pericole. Pot sa zic ca este un fenomen sau poate Poliția Rutieră nu a mai facut o acțiune pe aceasta tema de mult timp .Multumesc
  • Martorul 14 Sep, 2019 08:40 Soferul Duster se angajaze in depasire in apropierea curbei. Dupa impact, Dusterul a mai mers 100m din cauza vitezei. Soferul Duster, director pe undeva, nu a venit sa se intereseze de starea victimelor, nu le-a adresat nici o scuza, nimic. Va rog puneti si o poza cu distanta dintre Duster si Volkswagenul acrosat sa estimati ce viteza avea Dusterul.