Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Tămârjan, administrator la First Class pentru încă patru ani

ro

03 Aug, 2011 02:16 2618 Marime text
Ion Tămârjan şi-a prelungit mandatul de administrator la una dintre firme, respectiv SC First Class A&I Asig Asistent in Brokeraj SRL Bucureşti.

În Monitorul Oficial al României, cu numărul 2878 din data de 29 iulie 2011, se arată că mandatul lui Tămârjan a fost prelungit cu patru ani. Hotărârea a fost luată la începutul anului, la Adunarea Generală participând, potrivit documentului citat, Ion Tămârjan şi Adriana - Laura Tănase.

„Adunarea a avut loc la sediul social situat în Bucureşti, strada Mihai Bravu nr. 136 A (...), au fost prezenţi Tămârjan Ion, cetăţean român (...) şi Tănase Adriana - Laura, cetăţean român (...)", se arată în Monitorul Oficial. De asemenea, documentul mai indică faptul că „scopul adunării este prelungirea mandatului administratorului societăţii cu patru ani, până la 25.01.2015. Administratorul societăţii este Tămârjan Ion, cetăţean român, născut la data de 09.08.1961 în Câmpulung, jud. Argeş (...)".

Sursa foto: Facebook First Class ASIG

Precizare - 31.03.2015

În legătură cu articolul intitulat „Terra, administrator la First Class pentru încă patru ani“, Ion Tămârjan a contactat redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa şi a menţionat că el, Tănase Adriana - Laura şi SC First Class A&I Asig Asistent in Brokeraj SRL Bucureşti nu au nicio legătură cu dosarul Ion Valeriu Tămârjan, zis Terra, judecat de Tribunalul Ialomiţa într-un proces de trafic de persoane, fiind acuzat că, alături de Cornel Relu Costan ar fi traficat mai multe tinere care ar fi vrut să devină fotomodele. 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii