Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța Intervenție de urgență în zona Arhiepiscopiei Tomisului! Un călugăr a avut nevoie de ajutor. Ce s-a întâmplat

ro

04 Jul, 2022 17:26 2069 Marime text
Arhiepiscopia Tomisului, imagine cu rol ilustrativ Intervenție de urgență în zona Arhiepiscopiei Tomisului, azi, 04 iulie. 


Un călugăr de la Catedrală a avut nevoie de ajutor. 


La fața locului s-au aflat echipaje ale Poliției Constanța, precum și ambulanța, care a venit în ajutorul călugărului. 
 


Este vorba de un călugăr de la Catedrală, care ar fi avut un moment de cădere nervoasă, psihică. Acesata a plecat acum spre spital, transmit reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului. 


Surse din Arhiepiscopie spun că bărbatul este sub tratament.


Acesta lucrează la magazinul Arhiepiscopiei, la pangarul Sfântul Nicolae., informație confirmată pentru ZIUA de Constanța de Eugen Tănăsescu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.
 

Este venit de anul trecut la Arhiepiscopie, și pentru că a avut un comportament mai cuminte, a fost repartizat la Pangar., mai precizează Eugen Tănăsescu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.


Pacientul călugar este internat Sectia de Psihiatrie, transmite medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa.




Oficial de la IPJ Constanța 

Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că ar fi avut un conflict spontan cu o femeie.

Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, care ar fi avut un conflict cu o femeie referitor la faptul că aceasta ar fi condus un autoturism prea aproape de bordura pe care se afla bărbatul.

Din momentul în care a fost legitimat, bărbatul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv verbal, moment pentru care a fost imobilizat, acesta acceptând ulterior să coopereze cu forțele de ordine. 

Bărbatul a fost transportat la Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului Județean Constanța.

Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 800 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și adresarea de injurii.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii