Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iarnă, din dosarul minorei obligată de mamă să se prostitueze, aproape liber

ro

18 Nov, 2010 00:00 1367 Marime text
Alexe Iarnă, de 54 de ani, dus în Centrulde Reţinere şiArestarePreventivă alInspectoratului de Poliţie Constanţa, fiind cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii unor acte sexuale cu o minoră, este la un pas de a fi pus în libertate.

Magistraţii constănţeni au decis să-i admită individului cererea de eliberare provizorie sub control judiciar. Hotărârea judecătorilor a fost atacată de procurori, recursul urmând să se judece zilele acestea. În cazul în care va fi pus în libertate, Alexe Iarnă nu va avea voie să depăşească limitele teritoriale ale Constanţei decât cu încuviinţarea instanţei, să nu folosească arme, să nu se apropie de partea vătămată şi să nu ia legătura cu martorii în cauză. Alexe Iarnă, de 54 de ani, Victor Peicu, de 61 de ani, Stela Akar, de 41 de ani şi Gabriel Stoicescu, de 37 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii constănţeni aproape de jumătate lunii octombrie. Stela Akar a fost prinsă în timp ce oferea serviciile sexuale ale fiicei sale, pretinzând suma de 100 de lei, unui ofiţer sub acoperire. Gabriel Stoicescu, concubinul Stelei Akar, asigura liniştea, iar despre Alexe Iarnă şi Victor Peicu se crede că au întreţinut raporturi sexuale cu fata. La momentul prezentării cazului, poliţiştii au spus că minora ar fi întreţinut relaţii sexuale cu peste 100 de bărbaţi. Dosarul a fost declinat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 18 Nov, 2010 07:53 v am zis ca e mafie? daca era fata unui judecator politist sau procuror? avea 110 barbati la 14 ani -citi politisti procurori avocati au facu sex ? clanul bairam e liber si altii dau spaga -bordel pe str oltebniei 5 la intrare parchet tribunal casa llui cusu