Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul vice de la Tuzla vrea „afară"

ro

22 Oct, 2012 01:00 1966 Marime text

saracila.jpgTrei persoane arestate în dosarul fostului viceprimar din Tuzla cer instanţei de judecată liberarea din celule.

Mai exact, potrivit Portalului instanţelor de judecată, azi, judecătorii din cadrul Tribunalului Constanţa vor avea în atenţie cererile lui Marian Sărăcilă, Dorin Sărăcilă şi Bogdan Slovinschi, prin intermediul cărora solicită punerea în libertate, provizoriu, sub control judiciar. Amintim că, vineri, Tribunalul a respins cererea de liberare provizorie sub control judiciar formulată de Gheorghe Peneoaşu, un alt posesor de mandat de arestare în acelaşi dosar cu Sărăcilă. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa spun că Sărăcilă, Slovinschi şi Peneoaşu sunt acuzaţi pentru presupusa săvârşire a infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice şi de tentativă la omor calificat.

Marian Sărăcilă, Dorin Sărăcilă, Bogdan Slovinschi şi Gheorghe Peneoaşu ar fi bătut mai mulţi motociclişti, pe data de 30 septembrie, după o şicanare în trafic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii