Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două locuinţe din Constanţa, sparte de hoţi

ro

29 Sep, 2014 00:00 2578 Marime text
Ofiţeri criminalişti din cadrul IPJ Constanţa fac cercetări în cazul spargerii petrecute, sâmbătă la amiază, la un apartament situat într-un bloc de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona Casei de Cultură.

Proprietarul a reclamat că persoane necunoscute i-ar fi pătruns în casă. De altfel, acesta a raportat disparţia unui laptop şi a sumelor de 500 de lei şi 50 de euro. Paguba totală s-ar ridica la aproximativ 2.700 de lei.
Amintim că, sâmbătă, în jurul orei 13.00, pompierii au fost chemați de poliţie să intervină cu autoscara. Intervenţia lor nu a mai fost necesară, întrucât la momentul sosirii în imobil nu mai era nimeni.
În sesizarea făcută la numărul de urgenţă 112, un vecin a alerat autorităţile, comunicând că un ins ar fi pătruns pe geam în locuința situată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în blocul LE2. Vecinul ştia că proprietarul imobilului este plecat.
Când a sosit acasă, proprietarul a afirmat și că geamurile nu erau în poziția în care le lăsase el. În plus, alţi vecini au declarat că au observat în jurul blocului, mai devreme, un grup de trei indivizi necunoscuţi.

Doi minori, arestaţi

Sâmbătă noaptea a avut loc o nouă spargere în Constanţa.
În urma unei sesizări, patrula mixtă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist al Secţiei 4 şi un lucrător din cadrul GMJ s-au deplasat, sâmbătă, la 00.10, cu operativitate, la o adresă de pe strada Orizontului, depistându-i în incinta unei locuinţe pe A.S., de 16 ani, din Hârşova, şi pe S.J., de 16 ani, din Constanţa.
În urma cercetărilor, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Constanţa, , au stabilit că aceştia au pătruns pe o uşă neasigurată în locuinţa respectivă, de unde au sustras bijuterii în valoare de 1.000 de lei.
Cei doi minori au fost arestaţi preventiv, ieri, pentru 20 de zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii