Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul morţii rămâne deschis Râuri de lacrimi la înmormântarea studentei Ela Loredana (galerie foto)

ro

29 Mar, 2012 01:41 4449 Marime text
cap_4.jpg Şoferul din Renault avea o alcoolemie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat şi 2,40 alcool pur în sânge 

Ela Loredana A., de 22 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, a fost condusă pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc ieri, tânăra fiind urmată de familie, prieteni şi colegi. Aurel Iancu, şoferul care a accidentat-o pe fată, se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Constanţa, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală.

 Conform datelor puse la dispoziţie de lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa, în seara zilei de 21 martie, Ela Loredana A. se afla pe trotuarul din zona Campusului Universitar „Ovidius". Nenorocirea a făcut ca în acea vreme Aurel Iancu, de 38 de ani, din Constanţa, să treacă prin zonă la volanul unei autoutilitare, marca Renault. Bărbatul se deplasa pe bulevardul Aurel Vlaicu, însă la un moment dat a pierdut controlul volanului, a pătruns pe trotuar unde a lovit-o pe tânăra de 22 de ani. În urma accidentului, autoutilitara şi-a continuat deplasarea oprindu-se aproape de intersecţia bulevardelor Aurel Vlaicu şi Tomis, din cauza unor defecţiuni tehnice. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că şoferul din Renault avea o alcoolemie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat şi 2,40 alcool pur în sânge.  

 inmormantare_-_inmormantare_2.jpg

Aurel Iancu a fost reţinut în seara respectivă şi dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Constanţa, unde se află şi în prezent. Bărbatul este acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără acceptul organelor de anchetă şi conducerea unui automobil pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. În ciuda eforturilor depuse de medici, Ela Loredana s-a stins în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Ieri, tânăra a fost condusă pe ultimul drum de familie, prieteni şi colegi. Dosarul penal al acestui accident se află în atenţia rutieriştilor, iar dacă va fi găsit vinovat conducătorul auto ar putea sta mulţi ani în spatele gratiilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii