Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Constanța acuză Opt persoane cercetate sub acuzația de grup infracțional organizat. Ce li se impută (video)

ro

01 Jun, 2020 13:12 2647 Marime text
  • Judecătorii au decis ca unul dintre acuzați să fie cerectat în libertate, sub control judiciar.
La data de 30.05.2020, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a 8 inculpați, pentru săvărșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
La aceeași dată, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța - Serviciul Antidrog au efectuat două acțiuni de prindere în flagrant, în municipiile Constanța și Medgidia și 2 percheziții domiciliare pe raza municipiului Medgidia.
În urma acestora au fost ridicate, în vederea confiscării, 48,4 grame de substanță vegetală, peste 150 de pliculețe conținând substanță vegetală, 8 telefoane mobile, peste 270 de cutii cu petarde și 196 de petarde, deținute fără drept, precum și 21.850 de lei și 500 de euro.
La data de 31.05.2020, Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a 7 inculpați pentru o perioadă de 30 de zile, iar față de un alt inculpat a fost dispusă măsura controlului judiciar.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Foto cu rol ilustrativ

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii