Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detalii privind moartea celebrului nepot al lui Toni Iordache Şeful Poliţiei Rutiere spune că Bidi Iordache a condus „Mercedes-ul morţii" (galerie foto)

ro

22 Jul, 2011 00:00 7498 Marime text
cap_8.jpgComisarul-şef Lucian Diniţă, comandantul Direcţiei Poliţiei Rutiere Române,spune că oamenii legii desfăşoară, în continuare, cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus al producerea accidentului rutier din data de 13 iulie, eveniment în urma căruia şi-au pierdut viaţa trei tineri. Printre aceştia se numără şi Bogdan Iordache, cunoscut ca şi Bidi, de 23 de ani, nepotul celebrului ţambalist Toni Iordache. Mai mult decât atât, şeful Poliţiei Rutiere Române spune că Mugurel, singurul supravieţuitor al tragediei, le-a spus anchetatorilor că la volanul limuzinei marca Mercedes, Clasa C, se afla Bidi Iordache.

„Acul ceasului de viteză al maşinii (nr. Mercedes Clasa C) s-a oprit la 110 km la oră. Vă confirm că accidentul s-a produs după ce unul dintre pneurile autoturismului a explodat. Tragedia s-a petrecut pe 13 iulie, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers dinspre Cernavodă spre Bucureşti, în dreptul kilometrului 18. Cu alte cuvinte, tinerii mai aveau puţin şi ajungeau în Bucureşti", a declarat comisarul-şef Diniţă, la scurt timp după producerea accidentului. În accident au mai murit două tinere, Mari şi Iuliana, aceasta din urmă fiind iubita lui Bidi. În continuare, Mugurel, al patrulea pasager, se află internat în spital. Pe data de 20 iulie, Bidi Iordache a fost înmormântat la Cimitirul Izvoru Nou, tânărul fiind condus pe ultimul drum de circa o mie de persoane. O tânără care susţine că se afla în spatele Mercedes-ului condus, din câte se pare de Bidi, declară că maşina tinerilor s-a făcut „acordeon". „Eram cu două maşini în spate în momentul accidentului...Dumnezeule cât de crunt a fost să vedem cum sar prin parbriz/geamuri cu roţi peste ei, maşina în patru secunde maxim s-a transformat într-un acordeon....Si mai apoi, când am oprit maşina în încercarea disperată de a acorda un ajutor... erau o fată şi un băiat întinşi în mijlocul carosabilului, care s-au mişcat o dată sau de doua ori, şi o altă fată într-un şanţ", conchide Ana. Facem precizarea că, în ediţia on line a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi vedea fotografii inedite cu Bidi Iordache, dar şi cu cele două tinere, Mari şi Iuliana.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andreea spataru 11 Aug, 2011 01:23 Buna seara! am tot incercat sa aflu detalii despre acest caz, am fost prietena buna cu Bidy , am cunsocut-o si pe Iulia iubita lui...si il cunosc si pe Mugurel . ei 4 erau de nedespartit ,erau ca fratii , nu e nimeni vinovat de ceea ce s-a intamplat dar nu se poate spune ca Bogdan era la volan , nu avea cum , el nu conducea cu viteza , era foarte ordonat ..iti punea centura avea grija tot timpu ... avea experienta la condus acest mercedes era al 2lea :( a mai avut un c model mai vechi , incercati sa mai publicati amanunte , si sa elucidati misterul . ..pentru ca nuj Bogdan a fost la volan, multumesc mult