Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Despăgubiri record pentru o tragedie rutieră de neuitat Doi ani de închisoare cu suspendare şi un milion de euro pentru cei îndoliaţi

ro

30 Jun, 2012 03:04 1661 Marime text
Judecătoria Medgidia l-a condamnat ieri pe Valentin Protesaru, unul dintre angajaţii lui Daniel Remus Niţu, vicepreşedintele PNL Vâlcea. Bărbatul a fost judecat pentru ucidere din culpă şi a primit doi ani de închisoare cu suspendare.

Tot ieri, Judecătoria Medgidia a stabilit ca daunele morale şi materiale din acest dosar să atingă suma de un milion de euro. Asta în condiţiile în care doar daunele morale sunt în valoare de 870.000 de euro. Amintim că în seara zilei de 12 februarie 2010, în jurul orei 17.00, Valentin Protesaru, angajat al SC Damila SRL, a condus un autotractor marca DAF, ce tracta semiremorca marca Schmitz, dinspre Constanţa către Medgidia. La intrarea în localitatea Poarta Albă, tirului i s-a desprins una dintre roţi şi a intrat sub un alt autotren. Acesta din urmă a scăpat de sub control, a pătruns pe contrasens, după care a lovit în plin un microbuz marca Peugeot, condus de Iulian Prisăcaru, de 22 de ani, din localitatea Remus Opreanu. În urma impactului şi-a pierdut viaţa Iulian Prisăcaru, de 22 de ani, Constantin Botnar, de 19 ani, Nicolae Croitoru, de 32 de ani, George Roşu, de 24 de ani, şi Ştefan Constantin.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii