Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisarul-şef Niţoi îşi plăteşte cauţiunea din banii câştigaţi la Bingo ?!

ro

11 Dec, 2010 00:00 3864 Marime text
6_Nitoi_-_Nitoi_Cristinel_2.jpgMagistraţii Curţii de Apel Bucureşti i-au admis cererea comisarului-şef Cristinel Niţoi, adjunctul Poliţiei Neptun, hotărând că acesta poate pleca acasă dacă achită cauţiunea de 15.000 de lei. Dezbaterea a avut loc pe data de 8 decembrie, însă pronunţarea soluţiei a venit pe 9 decembrie. Ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României s-a judecat recursul formulat de Beinur Nuredin, Erchin Nuredin, Cristinel Neţoi, Nelu Mihai Balaban, Mannix Pădure, Constantin Ovidiu Pop şi de Valentin Popa împotriva prelungirii duratei arestării preventive.

Adjunctul Poliţiei Neptun, comisarului-şef Cristinel Niţoi, acuzat de apartenenţă la gruparea condusă de Beinur Nuredin, se află în Centru de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, alături de ceilalţi indivizi mai sus precizaţi. Pe data de 8 decembrie, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti i-au admis cererea de eliberare pe cauţiune formulată de comisarul-şef Cristinel Niţoi, adjunctul Poliţiei Neptun. Omul legii poate pleca acasă doar după ce achită suma de 15.000 de lei. Conform declaraţiei de avere depuse, în anul 2007, Niţoi şi-a achiziţionat în municipiul Mangalia un teren intravilan a cărei suprafaţă este de 315 metri pătraţi. În aceeaşi perioadă, omul legii a mai spus că deţinea şi un apartament de 56 mp, tot în Mangalia, cumpărat în 1992. Potrivit declaraţiei de avere completată în mai 2009, comisarul şef şi-a achiziţionat un Audi A4, fabricat în 2007. Interesant de remarcat este faptul că adjunctul Poliţiei Neptun are de unde să plătească banii pentru a fi eliberat, căci, după cum spun unii, comisarul-şef ar fi câştigat la "Bingo" aproape un miliard de lei vechi. Este de aşteptat ca zilele acestea, magistraţii să judece recursul formulat împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti cu privire la admiterea cererii de eliberare sub cauţiune formulată de Niţoi. Ieri, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a judecat recursul formulat de Beinur Nuredin, Erchin Nuredin, Cristinel Neţoi, Nelu Mihai Balaban, Mannix Pădure, Constantin Ovidiu Pop şi de Valentin Popa împotriva prelungirii duratei arestării preventive, instanţa rămânând în pronunţare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Socaciu D 12 Dec, 2010 21:07 Daca il elibereaza pentru o zi macar va fi jale intre martori se va razbuna interlopul pe toti dupa cum a si promis.
  • Adina 12 Dec, 2010 21:04 Da, au castigat la bingo in aceeasi luna la rand toti din politia mangalia care se ocupau de dosare si la judiciar.au castigat sume mari.Ce gluma buna.Spaga se numeste bingo.E clar daca ii da drumu ca si judecatorii vor primi spaga