Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este ultimul poliţist condamnat la închisoare cu executare

ro

08 Aug, 2012 02:53 2724 Marime text
Ivan_judecatoria_mangalia.jpgŞi-a recunoscut fapta, dar a primit 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare. Vorbim despre Marius Marin Ivan, poliţistul de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă. El este bănuit de colegii săi de la Rutieră că a provocat accidentul rutier mortal de la Comana, din data de 15 mai, în urma căruia o persoană a decedat.

În urmă cu două seri, magistraţii Judecătoriei Mangalia au decis ca poliţistul Gărzii de Coasă să execute, în regim de detenţie, 3 ani şi 4 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă a colegului de serviciu Doru Jica. În continuare, Ivan are interdicţia de a părăsi ţara, până la finalizarea definitivă a cauzei. Decizia luată de Judecătoria Mangalia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs în zece zile de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru cele lipsă. Amintim că Marius Marin Ivan a fost arestat pe data de 18 mai, când judecătorii au admis cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. Poliţistul de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă este acuzat ar fi provocat tragedia rutieră din data de 15 mai, de la Comana, în urma căreia Doru Jica, de 40 de ani, coleg de tură cu Ivan, a decedat. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa spun că Marius Marin Ivan avea o alcoolemie de 1,90 grame la mie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Laurian Bogdan Voiculescu 08 Aug, 2012 16:13 Si uite cum destinele a doua familii sunt dramatic date peste cap prima data de inconstienta si alcool iar a doua oara de catre "impartiala" justitie romana.