Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi penal

ro

21 Jan, 2013 22:15 1248 Marime text
Poliţiştii din Ovidiu îl cercetează în stare de libertate pe O. Constantin, de 42 de ani, din satul Culmea, care în ziua de 20 ianuarie a sustras sârma de susţinere a viţei de vie din fosta Fermă agricolă Nazarcea.

Poliţiştii din Cerchezu îl cercetează în stare de libertate pe P. Florin Cosmin de 20 de ani, din localitatea Măgura, care în ziua de 20 ianuarie a tăiat şi sustras mai mulţi pomi, în valoare de 300 de lei, din curtea unei localnice.

Poliţiştii din Chirnogeni îi cercetează în stare de libertate pe R. Ilie, de 22 de ani, din localitatea Deleni, judeţul Iaşi, pe M. George-Marian, de 20 de ani, pe P. Ionuţ, de 18 ani, pe B. Alexandru George, de 21 de ani, pe B. Cristian Florentin, de 18 ani, şi pe P. M., de 15 ani, toţi din localitatea Chirnogeni, care, în perioada 12 noiembrie - 5 ianuarie, au sustras bunuri din imobilul unei localnice.

Poliţiştii din Chirnogeni îl cercetează în stare de libertate pe R. Ilie, de 22 de ani, din Iaşi, care la data de 18 ianuarie a sustras bunuri din imobilul unei localnice, faptă înregistrată iniţial cu autor necunoscut.

Poliţiştii din Crucea îi cercetează în stare de libertate pe G. Iulian, de 25 de ani, pe M. Aurel, de 40 de ani, şi pe C. Viorel, de 56 de ani, toţi din localitatea Băltăgeşti, care la data de 20 ianuarie au sustras material lemnos dintr-o livadă aflată între localităţile Stupina şi Crucea.

Poliţiştii din Rasova cercetează în stare de libertate pe M. S., de 16 ani, din localitate, care în ziua de 14 ianuarie a sustras din imobilul unui localnic un telefon mobil în valoare de 150 de lei.

Poliţiştii din Albeşti îi cercetează în stare de libertate pe Petrică B., de 45 de ani, şi pe Ilie D., de 34 de ani, ambii din localitatea Arsa, care în noaptea de 19/20 ianuarie au fost depistaţi având asupra lor o barcă confecţionată artizanal, o pompă şi două plase monofilament.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii