Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce sentimente nutrește Giani Deli-Iorga pentru dispărutul Bogdan Mitu?

ro

27 Jan, 2011 00:00 3041 Marime text
Geani_-_criminal_Geani_Deli-Iorga___.jpgPlimbat din Centrul de Reținere și Arest preventiv al Poliției Județului Constanța în Secția de Neuropsihiatrie Palazu Mare pentru ca mai apoi să fie dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, Giani Deli-Iorga rămâne principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Cernavodă.

Deși avocata sa, Aurica Grigorescu, încearcă să-i convingă pe judecători că Giani Deli-Iorga, de 30 de ani, din Cernavodă, poate fi acuzat, cel mult, de favorizarea infractorului și nu de uciderea soților Garoafă, tânărul recunoaște, fără probleme, comiterea dublului asasinat. Tot Aurica Grigorescu, cea care l-a reprezentat și pe cetățeanul albanez Shyti Blenis, condamnat pe viață în cazul triplului asasinat din municipiul Mangalia din 2004, a spus că Giani Deli-Iorga ar fi căzut la o înțelegere cu Bogdan Mitu. În aceste condiții, tot mai multe voci afirmă că Deli-Iorga ar avea sentimente de natură duioasă pe care le-ar nutri față de Bogdan Mitu. De menționat că principalul suspect în cazul dublului asasinat poate depunere cereri pentru eliberare sub control judiciar, urmând ca instanța de judecată să decidă dacă individul va fi pus în libertate. De altfel, la ultima înfățișare de la instanță, Deli-Iorga a recunoscut în fața judecătorilor că i-a omorât pe soții Garoafă, însă a precizat că nu crede că lăsarea lui în libertate ar reprezenta un pericol public. Anchetatorii cred că trupul lui Bogdan Mitu se află în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră și că și-a înecat soția, Gabriela Mitu, fiica soților Garoafă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 27 Jan, 2011 16:40 sentimente de poponari ca si cei de la partidul popo ului-pirv naomi padiu iuga si nici dan diaconescu nu e casatorit