Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce mai face tânărul care a pălmuit un poliţist de la Rutieră

ro

15 Mar, 2012 02:08 2492 Marime text

neazif_-_Iulian_Maxim_32.jpgAlexandru Neazif, de 22 de ani, din Constanţa, încarcerat pentru 24 de ore, după ce l-ar fi pocnit pe Dumitru Iulian Maxim, lucrător în cadrul Serviciului Rutier, a fost trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Dosarul penal al tânărului se află pe rolul Judecătoriei Constanţa, iar următorul termen a fost fixat pentru data de 28 martie. Conform portalului instanţelor de judecată, în timp ce Alexandru Neazif are calitatea de inculpat, Dumitru Iulian Maxim s-a constituit parte vătămată.

Amintim că aproape de începutul lunii noiembrie 2010, Alexandru Neazif, de 21 de ani, din Constanţa, a condus un automobil marca Nissan, pe raza municipiului. În momentul în care a ajuns în intersecţia de la Trocadero, tânărul şofer a acroşat uşor un alt automobil, iar la scurt timp Neazif a plecat de la locul accidentului, abandonându-şi maşina în intersecţie. Condus de poliţistul Dumitru Iulian Maxim la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în vederea recoltării probelor biologice, Alexandru Neazif l-ar fi lovit pe omul legii. Nu este de trecut cu vederea nici faptul că în Nissan ar fi fost descoperite mai multe pliculeţe în care s-ar fi aflat substanţe interzise. Mai mult decât atât, Alexandru Neazif a căzut la pace cu Serviciul Rutier Constanţa, fiind stabilit ca tânărul să susţină o conferinţă de presă despre pericolul consumului de plante etnobotanice. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc sala mare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, însă Neazif s-a răzgândit subit, lăsându-se aşteptat atât de poliţişti, cât şi de jurnalişti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii