Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul evadat dintr-o secţie a Spitalului de Psihiatrie Săpoca a fost găsit mort

ro

18 Nov, 2016 14:54 3105 Marime text
Bărbatul care a evadat, marţi, din secţia de la Ojasca a Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, unde ispăşea o măsură privativă de libertate după ce şi-a omorât mama, a fost găsit mort, în această dimineaţă, într-o pădure din judeţul Buzău.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Mihai Drăghiciu, bărbatul a fost găsit mort de forţele de ordine într-o pădure din localitatea Mierea, potrivit news.ro.
 
Cel mai probabil bărbatul ar fi murit din cauza frigului.
 
Zona în care a fost găsit acesta se află la câţiva kilometri de secţia Ojasca a Spitalului de Psihiatrie Săpoca.
 
Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, era internat în secţia Ojasca a Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca din anul 2008, după ce şi-a omorât mama.
 
Bărbatul a dispărut din spitalul în care îşi ispăşea pedeapsa marţi, Poliţia făcând publice semnalmentele acestuia şi dându-l în urmărire naţională.
 
Marian Trandaf şi-a omorât mama în anul 2007 crăpându-i capul în somn şi tăindu-i apoi gâtul cu un ciocan. La momentul respectiv, în faţa anchetatorilor, Trandaf a declarat că a plănuit totul din timp, dar şi că vrea să fie asasin în serie.
 
Totodată, el a spus, după comiterea faptei, că a auzit voci care i-au spus să-şi omoare mama, iar după ce a lovit-o pe femeie în cap, crăpându-I craniul şi tăindu-i gâtul, a aşezat uneltele pline de sânge pe un prosop, aşteptând ca vocile să-I spună pe cine să mai ucidă.

(foto ilustrativ)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii