Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Balerina s-a mutat dintr-o reanimare in alta (galerie foto)

ro

25 Aug, 2009 02:56 2923 Marime text

transfer_balerina.jpgTânăra Andreea Drăgoi, care a căzut de la etajul III al unui bloc din staţiunea Costineşti, a fost transferată, ieri, la Spitalul de Chirurgie nr. 1 Cluj-Napoca.

Fata a venit din municipiul Cluj pentru a dansa, pe timp de vară, într-un club din staţiunea Costineşti. În urmă cu două săptămâni, în condiţii încă neelucidate, Andreea Drăgoi a căzut de la etajul III al unui bloc din Costineşti. Tânăra a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Clinic de Urgenţă Judeţean Constanţa. În pofida îngrijirilor medicale de care a beneficiat, Andreea încă nu poate vorbi, însă este conştientă. „Starea ei de sănătate este mai bună acum. A început să respire singură, poate fi alimentată pe gură, dar nu deschide ochii şi nu vorbeşte. Nu a ieşit total din comă, momentan se află într-o comă superficială", a declarat directorul medical al unităţii sanitare, medic Liliana Tuţă.

De asemenea, reprezentantul Spitalului Clinic de Urgenţă Judeţean Constanţa a confirmat că părinţii fetei au făcut o solicitare scrisă către SMURD Bucureşti. „Astăzi (n.r. ieri), după ora 17.00, un elicopter aparţinând SMURD Bucureşti va veni pentru a transfera pacienta la Secţia Reanimare a Spitalului de Chirurgie nr. 1 Cluj Napoca", a conchis medicul Liliana Tuţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii