Astăzi, la Judecătoria Constanţa: Sentinţă importantă în dosarul Beirut!
Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:02 21 08 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, la Judecătoria Constanţa Sentinţă importantă în dosarul Beirut!

ro

04 Mar, 2016 00:00 1204 Marime text
Ştefania Pârlogea, magistrat al Judecătoriei Constanţa, se va pronunţa, azi, asupra publicităţii următoarelor şedinţe de judecată în celebrul dosar Beirut!
 
Dacă instanţa va decide că această cauză trebuie judecată în şedinţă secretă, atunci, la proces vor putea fi prezente în sală doar părţile din dosar (inculpaţii, părţile civile, părţile responsabil civilmente şi avocaţii).
 
Următorul termen a fost stabilit pentru data de 17 martie.
 
Restaurantul Beirut din Constanţa a fost distrus într-un incendiu, în data de 5 aprilie 2014. Atunci şi-au pierdut viaţa Ioana Nicoleta CengherMihaela Tucă şi Nicoleta VasiliţeanuGeorge Karam, fostul patron al restaurantului, este acuzat de două infracţiuni de distrugere din culpă, una în formă agravată, de infracţiunea de neluare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, de infracţiunea de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale ale existenţei acestora - formă agravată, de infracţiunea de complicitate la abuz în serviciu, de infracţiunea de construire fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, de infracţiunea de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi de 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Citeşte şi 

Noaptea blestemată de la Beirut
Detalii exclusive din dosar! Ce le-a declarat magistraţilor George Karam


Mama unei fete moarte în restaurantul Beirut din Constanţa, scoasă de jandarmi din sala de judecată. Dosarul, amânat

Mărturie din mijlocul infernului - „Ţipam toate «ajutor, că murim!». Nu ne-a răspuns nimeni.“

Ti-a placut articolul?

Comentarii