Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alcool, substanţe interzise, răniţi şi părăsire Cum a scăpat de arest şoferul care a provocat accidentul de Paşte

ro

18 Apr, 2012 01:06 1979 Marime text
accident_sediu_Politia_rutiera.jpgTânărul de 28 de ani despre care lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa spun că a provocat accidentul din ziua de Paşte a consumat atât băuturi alcoolice, cât şi substanţe cu efecte psihoactive. O dată cu producerea accidentului rutier, şoferul în cauză s-a mai ales cu două presupuse infracţiuni, respectiv vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului faptei fără permisiunea oamenilor legii. Deşi se poate „lăuda" cu patru infracţiuni, şoferul nu a fost reţinut.

În urma cercetărilor specifice, poliţiştii de la Rutieră au stabilit că Bogdan Geantă, de 28 de ani, a condus pe data de 15 aprilie o Skoda pe strada Mihai Viteazu din Constanţa. În momentul în care a ajuns la intersecţie cu strada Nicolae Iorga, şoferul nu ar fi oprit la indicatorul rutier, a pătruns în intersecţie motiv pentru care a lovit un taxi, Dacia - Logan, maşină condusă de Ion Neagu, de 74 de ani, din Constanţa. În urma accidentului, Geantă a părăsit locul faptei fără permisiunea oamenilor legii, acesta fiind găsit câteva ore mai târziu. Din cauza impactului dintre automobile, două pasagere din Logan au fost rănite, acestea având nevoie de intervenţia medicilor Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare. Când l-au identificat, poliţiştii au constatat că Bogdan Geantă avea o alcoolemie de 0,36. Ulterior, testele au ieşit pozitive şi în ceea ce priveşte consumul de substanţe cu efecte psihoactive. Reprezentanţii Poliţiei spun că Bogdan Geantă este cercetat în stare de libertate şi că nu a fost reţinut dată fiind cantitatea mică de alcool şi de substanţe cu efecte psihoactive. Mai mult decât atât, rănile suferite de cele două femei din taxi nu sunt grave şi există posibilitatea ca părţile implicate să se împace. Având în vedere cele mai sus precizate, exista riscul ca solicitarea poliţiştilor să fie respinsă de procurori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • popa 18 Apr, 2012 09:18 deci sa intelegem ca avem voie sa bem asa putin si chair sa tragem o liniuta apoi sa calcam babe pe strada ca nu ne aresteaza nimeni?
  • bonduelle 17 Apr, 2012 23:50 O alta odrasala de bani gata care-si cumpara "justitie" cand si cum vrea doar ca sa arata cat dispretuieste el legea, legea caree pentru gainari, nu pentru acesti copii ai hotilor banilor publici