Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal cu Porsche Carrera, în Mamaia O lună de la moartea afaceristului craiovean Adrian Petrişor Brotac

ro

21 Aug, 2012 01:30 5511 Marime text
brotac_sursa_foto_Lupa_mea.ro.jpgLucrătorii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările specifice în dosarul accidentului din Mamaia, de luna trecută, în urma căruia a decedat Adrian Petrişor Brotac, de 30 de ani, din Craiova.

După cum arătam şi în ediţiile trecute, Brotac deţinea SC Luky Frog SRL (broasca norocoasă). Obiectul de activitate al firmei este „Jocuri de noroc şi pariuri" şi are 111 puncte de lucru. Potrivit lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, Adrian Petrişor Brotac, de 30 de ani, din Craiova, a condus un automobil marca Porsche, model Carrera, recent înmatriculat, pe DC 86, dinspre Mamaia către Năvodari. Într-o curbă, bărbatul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un stâlp.

În urma impactului, Adrian Petrişor Brotac a decedat, iar Elian-Florin Tudor, pasager pe locul din dreapta faţă, Georgiana Gingăraş, de 27 de ani, şi Ligia Gingăraş, de 24 de ani, ambele din judeţul Argeş, pasagere pe bancheta din spate, s-au ales cu răni superficiale. Accidentul a avut loc în ziua în care Georgiana Gingăraş, fiica fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Georgiu Gingăraş, preşedinte al UNPR Argeş, a împlinit vârsta de 27 de ani. Adrian Petrişor Brotac avea o alcoolemie de 1,30.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii